Menü Bezárás
A szemeszter második felében is folytatódott az Imperial College London vegyészmérnöki szakán, amelynek hallgatója vagyok, az oktatás továbbra is online formában.

Fél év online kísérletezés egy vegyészmérnök szemével Angliában

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy Stipendium Peregrinum Ösztöndíjjal tanulhatok Anglia egyik legjobb egyetemének, az Imperial College London egyetemnek a vegyészmérnöki szakán.

Mi is az a ChemEngParent?

Ezeket a sorokat november tizenegyedikén írom. Ez azt jelenti, hogy pontosan két hónap telt el mióta felszállt a repülőm Budapesten, hogy elvigyen Edinburgh-ba, a következő négy évem színhelyére.

Edinburgh, a következő 4 évem színhelye

Ugyan nem ismerlek Téged, de gyanítom, hogy mivel most időt szánsz erre a beszámolóra, kicsit talán érdekel, milyen lehet külföldön tanulni.

4 Eurós bevásárlás, strandolás, Hollandia!?

Lipovics Dániel, a Stipendium Peregrinum ösztöndíjasaként szeptemberben költözött ki Londonba, hogy megkezdje a University College London (UCL) fizikus képzését.

Karantén-kísérletek és egy londoni fizikushallgató egyéb történetei

Forrai Benedek a Stipendium Peregrinum ösztöndíjjal jutott ki a svájci ETH egyetemre. Hogy hogyan teltek a beilleszkedés hónapjai megtudhatod Benedek beszámolójából.

STIPI ösztöndíjjal Svájcban!