Menü Bezárás

A projekt kódja:NTP-KOMP-M-22-0001
A projekt címe: Londoni Tehetség Központ
Projekt honlapja:talentkapital.ntk.hu
Elérhetőség: london@ntk.hu

A Projekt bemutatása:

A Talent Kapital Hungary nemzetközi projekt csapata elkötelezett abban, hogy személyes és szakmai fejlődésükben támogassa a világban tanuló, dolgozó magyar tehetségeket.

A kezdeményezést Magyarország Kormánya a Nemzeti Tehetség Program keretében hívta életre, a külföldön élő magyar fiatalok tehetséggondozásának támogatása céljából.

A Talent Kapital Hungary programjai a világ felsőfokú intézményeiben tanulóknak, a pályakezdőknek és a külföldön dolgozó fiatal szakembereknek szólnak.

ESEMÉNYEINKRE AZOKAT IS VÁRJUK, AKIK MÁR ELÉRKEZTEK KARRIERJÜK KÖVETKEZŐ MÉRFÖLDKÖVÉHEZ, ÉS SZERETNÉNEK FELKÉSZÜLTEBBEN ÉS MAGABIZTOSABBAN HALADNI ELŐRE.

  • IMPROVE – Segítünk, hogy kihozd magadból a legjobbat!

A képzési portfóliónk praktikus készségek elsajátítását kínálja, amelyek javítják a résztvevők munkaerőpiaci esélyeit. Csoportos képzéseink, konferenciáink, előadás-sorozatok, mentor- és gyakornoki programunk, valamint számos egyéb izgalmas eseményünk egyész sora vár az év folyamán.

  • NETWORK – Összehozzuk a tehetséget a lehetőséggel!

Az egyéni professzionális fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy lehetőséget biztosítsunk a kapcsolatépítésre, a tudásmegosztásra és egy erős, több pólusú szakmai közösséghez való csatlakozásra. Akár vállalkozóként, akár egy szervezet munkatársaként képzeled el magadat a jövőben – mi segítünk abban, hogy megtaláld közösségedet és bővíthesd kapcsolati tőkédet. Szektorokon átívelő partneri és szakmai hálózatunk segítségével tőlünk elsőkézből értesülhetsz a külföldi magyarokat érintő fontos kérdésekről, információkról. Hírt adunk az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban és kiváltképp a Magyarországon elérhető legfrissebb szakmai programokról, projektekről, karrierlehetőségekről.

  • SUPPORT – A Talent Kapital közösségben Neked is van helyed!

A külföldön élő magyar tehetségek megoszthatják tudásukat, tapasztalataikat egymással, és az anyaországban élő fiatalokkal, befogadó és a világ aktuális kérdéseire reagáló eseményeinken. Ezen felül támogathatják egymást jövőépítő lépéseikben.

Események, programok, információk: http://talentkapital.ntk.hu/

Londoni Tehetség Központ projekt 2021