Menü Bezárás

A Nemzeti Tehetség Központnál a szakmai tudást, az együttműködési és kapcsolatépítési készségeket és a rugalmasságot tartjuk szem előtt. Jelenlegi és leendő kollégáinkat ezek a tulajdonságaik segítik abban, hogy munkájukban sikeresek lehessenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy a hazai tehetséggondozás aktív szereplőjeként minél több tehetséges fiatalt támogassunk, munkánkkal a jövőt szolgáljuk!

Legyen szó akár egy tehetséggondozó rendezvényről vagy egy éveken át tartó pályázati programról, minden tevékenységünk a közös értékeken és érdekeken alapul, amelyek közül a legfontosabbak a szakmaiság és az átláthatóság. Ezek az alapelvek vezérlik a munkatársakkal, szakmai intézményekkel és a nyilvánossággal szembeni magatartásunkat. A tehetséggondozás területén elért eredményeinkről minden fórumon szívesen beszélünk, mert hiszünk abban, hogy a jó példák inspirálóak, hisszük, hogy a jövő a tehetségekben van!

Célunk, olyan a szakmájukban kimagasló kvalitású munkatársak megtalálása, akik tudásukkal és elkötelezettségükkel hozzájárulnak a közös munkánk sikeréhez. A Nemzeti Tehetség Központ tevékenységét és a tehetséggondozás területén betöltött szerepét tekintve egyaránt várja – a meghirdetett pozíciótól függően – a gyakornoki, a pályakezdő és tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezését. Munkatársainknak nagyfokú önállóságot biztosítunk és lehetőséget adunk a szakmai kiteljesedésre.

Elérhetőségünk: karrier@ntk.hu

NYITOTT POZÍCIÓINK