Menü Bezárás

A projekt kódja:NTP-TIPP-M-20
A projekt címe: Londoni Tehetség Központ
Projekt honlapja:www.ngcuk.hu
Elérhetőség: london@ntk.hu

A Projekt bemutatása:

A Londoni Tehetség Központ (New Generation Centre) nemzetközi projekt missziója, hogy személyes és szakmai fejlődésükben támogassa az Egyesült Királyságban élő, tanuló, dolgozó magyar tehetségeket.

A projektet a Nemzeti Tehetség Központ működteti, amely elkötelezett a magyar tehetségek támogatásában országszerte és nemzetközi szinten is. A londoni iroda 2016 januárjában kezdte meg működését. A kezdeményezést Magyarország Kormánya a Nemzeti Tehetség Program keretében hívta életre. A program hozzájárul ahhoz, hogy az Egyesült Királyságban élő tehetségek megosszák a tudásukat, tapasztalataikat egymással és az anyaországban élő fiatalokkal. Az egyedülálló projekt, egyaránt teret ad az egyéni professzionális fejlődéshez, illetve lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre és egy erős, több pólusú szakmai közösséghez való csatlakozáshoz is.

A Londoni tehetségközpont tevékenységeinek fő pillérei:

UPSKILL – Vértezd fel magad új készségekkel!

A képzési portfóliónk praktikus, hasznos készségek elsajátítását kínálja, amelyek javítják a fiatalok munkaerőpiaci esélyeit. Csoportos képzések, konferenciák, előadássorozatok, mentorprogram és számos további esemény elérhető egész évben.

CONNECT – Összehozzuk a tehetséget a lehetőséggel!

Legyen szó akár ösztöndíjakról, pályakezdő- és gyakornoki programokról, a központ igyekszik láthatóvá tenni az éppen elérhető lehetőségeket, aktuális opciókat. Ha érdekelnek gyakornoki lehetőségek és szeretnél tapasztalatot szerezni a tehetséggondozás vagy például kommunikáció, marketing, rendezvényszervezés területein, az év során számos lehetőséget kínál a programokban való aktív részvételre akár önkéntesként vagy gyakornokként.

INFOHUB – Naprakész információk egy helyen.  Kiemelt feladata, hogy hírt adjon az Egyesült Királyságban, az Európai Unióban és kiváltképp a Magyarországon elérhető legfrissebb szakmai lehetőségekről, kutatásokról, mentorprogramokról, projektekről, és az azokba való bekapcsolódás lehetőségéről. A központ munkatársai szüntelenül azon dolgoznak, hogy naprakész információkkal szolgáljanak akár a járványügy, a BREXIT, de más általánosabb karrier és egyéb hasznos tudnivalók kapcsán.