Menü Bezárás

Az évad meghatározó zenei és társművészeti fesztiválján, a Cziffra György Fesztiválon több Talentum Hungaricum díjazott is bemutatkozik.

Immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Cziffra György Fesztivált, melyen a klasszikus zeneművészet, a jazz, a bár- és cigányzene, a tudomány, a képzőművészet, a filmművészet és a fiatal tehetségek bemutatása is helyet kap.

A MOM Kulturális Központ Reich Károly Galériájában lesz megtekinthető Mihályi Bálint festőművész kiállítása. A február 11-én 17 órakor kezdődő kiállításmegnyitón Szalai Lotti Junior Prima díjas gitárművész lép fel.

Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész a Cziffra Fesztivál művészeti vezetőjeként és a Talentum Hungaricum program klasszikus zenei mentoraként egyaránt segíti a tehetséges fiatal művészek megismertetését a zeneértő nagyközönséggel. Február 15-én 18 órától az Ötpacsirta Szalon ad otthont Fókuszban a fiatalok | Balázs János mentoráltjainak koncertje címmel egy különleges műsornak. A fellépők között a Trio Opus One (Maryia Trepashka-hegedű, Donáczi Cseperke-gordonka, Kepes Olivér-zongora) és Rozsonits Ildikó (zongora) is lehetőséget kap a bemutatkozásra.