Menü Bezárás

A Talentum Hungaricum zenei pályázat díjazottjai háromnapos zenei táborban vettek részt.

A tehetséges fiatalok számára a rendszeres, személyre szabott mentorálás és zenei workshopok mellett rangos hazai és külföldi koncertlehetőséget is kínálunk. A program befejezéseként pedig minden szóló előadónak vagy zenekarnak lehetősége nyílik egy stúdiófelvétel készítésére.
Mentorként Bacsó Kristóf Artisjus- és Orszáczky-díjas szaxofonművész, zeneszerző a jazz, Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész a klasszikus zene, Balogh Kálmán Prima Primissima díjas cimbalomművész a népzene, Gubik Petra Junior Prima díjas színművész, énekesnő pedig a könnyűzene területén segíti a kiválasztott fiatalokat abban, hogy fejleszthessék a tehetségüket, és akár nemzetközi szinten is tapasztalatot szerezhessenek.

Az idén megújult Talentum Hungaricum program kiegészült a tehetséges táncosok felkarolásával is. A Talentum Hungaricum tánc pályázatra 2024. január 31-ig várjuk azoknak a 10-20 év közötti fiataloknak a jelentkezését, akik klasszikus balett, kortárs vagy néptánc tehetségüket kívánják fejleszteni, kibontakoztatni.
A támogatás személyre szabott mentorálást biztosít, lehetőséget ad táncművészeti, művészeti menedzsment workshopokon való részvételre, továbbá rangos hazai és külföldi fellépési lehetőségeket is ajánl.

A Talentum Hungaricum tánc pályázatról bővebb információ itt érhető el.