Menü Bezárás

A 2024-es évkezdéssel a Talent Kapital Hungary idei mentorprogramja is útnak indult. A mentorprogram résztvevői öthetes felkészítő önismereti kurzus online workshop alkalmain vehetnek részt elsőként. A program 20 magyar mentoráltja a világ számos országában tanul, a kínai Ningbo, Hága, Lisszabon, Bergen városán keresztül egészen a franciaországi Reims és Prága egyetemein hallgatva valamilyen kurzust.

A diákok az Imperial College London, az University of Amsterdam, a Lipcsei Zene- és Színművészeti Egyetem, az École Polytechnique, a Nova School of Business and Economics, a Georg-August Universität Göttingen, Aalto University, Madridi Autonóm Egyetem hallgatójaként vesznek részt a programban – csak hogy néhány egyetemet megemlítsünk a teljesség igénye nélkül.

A január eleji online programnyitó eseményen a Nemzeti Tehetség Központ szakértői mellett a Beyond Goals alapítói is bemutatkoztak. Majd a célok kitűzésével indult az önismereti workshop-sorozat, melynek következő alkalmain interaktív önismereti játékok mellett olyan technikákat sajátíthatnak el diákok. A workshopon megismert új készségek nemcsak a tanulásban, de a karrierkezdésben is meghatározó segítséget nyújthatnak.

A Talent Kapital Hungary mentoráltjai az önismereti workshopokat követően 1-1 mentorral fognak közösen dolgozni azon, hogy minél eredményebben felkészülhessenek pályakezdésükre, akár külföldön, akár hazatérve szeretnék elkezdeni karrierjük építését. A Talent Kapital Hungary programjáról az alábbi linken és ezen az oldalon további információk olvashatók.