Menü Bezárás

MÁJUS 15-IG MEGHOSSZABBÍTJÁK A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐT A SNÉTBERGER PROGRAMRAMég két hétig várják a zenei tehetségek jelentkezését!

Budapest, 2021. április 28. –  A Nemzeti Tehetség Központ 2021. május 15-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Snétberger Zenei Tehetség Központ 11. évfolyamára. Az idén jubileumát ünneplő Snétberger Program keretén belül hatvan hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású fiatal kezdheti meg tanulmányait júniusban a Társaság felsőörsi központjában. A bemutatkozó videókat továbbra is a www.meghallgatunk.hu oldalon várják.


Jelenleg is zajlik az érdeklődők toborzása a Snétberger Program nyáron kezdődő ösztöndíjas kurzusára. Már számos online videó érkezett tehetséges, hangszeren játszó vagy énekes, elsősorban roma és hátrányos helyzetű fiataloktól. A programra azok jelentkezését várják, akik már elmúltak 12 évesek, de még nem töltötték be a 22. évüket.

A jelentkezés folyamata nem változott: a kialakult járványhelyzet miatt, a személyes meghallgatás helyett a fiatalok továbbra is bemutatkozó videóval pályázhatnak a www.meghallgatunk.hu oldalon, de immár két héttel meghosszabbított határidővel, 2021. május 15-ig. A kurzusra felvételt nyert diákoknak a képzés a Programnak köszönhetően teljesen ingyenes.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információt a www.meghallgatunk.hu oldalán találnak az érdeklődők.