Menü Bezárás

Lezárult a Snétberger Program 10. évfolyamának kurzusa

Online zárókoncerttel zárult a Snétberger Zenei Tehetség Központ 10. évfolyamának kurzusa. A következő, 11. évfolyamra még várják az érdeklődő jelentkezőket.

Lezárult a Snétberger Program 10. évfolyama 2021. április 17-én lezárult a Snétberger Program 10. évfolyamának tavaszi kurzusa, egyben maga a jubileumi tanév is. Diákjaink rendkívüli szorgalommal és odafigyeléssel dolgoztak az online térben az elmúlt négy hétben, melynek eredményét április 17-én, szintén online megtartott zárókoncerten mutatták be. Azok, akiknek nem volt lehetőségük ezen részt venni előadóként, videófelvételt küldtek magukról, amelyet a közös Facebook csoportban osztottunk meg, hogy mind a diáktársak, mind pedig a tanárok, kollégák lássák, milyen darabokkal foglalkoztak a fiatalok.

A kurzuson odafigyeltünk arra, hogy a személyes kapcsolódás hiányát az online térben való aktívabb jelenléttel oldjuk. Mentoraink segítették a diákokat az anyaintézmény és a Snétberger Program órái közti eligazodásban, továbbá érzelmi és mentális támogatást nyújtottak ebben a nehéz helyzetben. Szeretnénk megköszönni diákjainknak és tanárainknak a megfeszített munkát, a rugalmasságot és együttműködést! Bízunk benne, hogy nyáron az új évfolyam elindítását már személyesen, Felsőörsön tudjuk megszervezni.

A 11. évfolyamra továbbra is várjuk a zene iránt érdeklődő, tehetséges, 12 és 22 év közötti fiatalok jelentkezését! A meghallgatás online zajlik, így mindenkit arra kérünk, küldjön magáról videót a www.meghallgatunk.hu oldalon keresztül!