Menü Bezárás

Karriermenedzsment készségfejlesztő tematikus workshopsorozat – jelentkezési felhívás

2022. április 5.

Külföldön tanuló magyar diákoknak nyújt segítséget a New Generation Centre London programja, hogy könnyebben el tudjanak majd helyezkedni a nemzetközi vagy a magyar munkaerőpiacon.

A Nemzeti Tehetség Központ elkötelezett a fiatalok támogatásában és tehetségük kibontakoztatásában. Számukra szervezzük meg karrier szakmai programjainkat azzal a céllal, hogy az elsősorban külföldön tanuló magyar diákok könnyebben el tudjanak majd helyezkedni a nemzetközi vagy a magyar munkaerőpiacon.

A külföldi felsőfokú tanulmányok után a munkaerőpiacra lépve a fiatalok azzal szembesülhetnek, hogy nehéz bekerülni egy-egy gyakornoki programba vagy megszerezni egy pályakezdő pozíciót. Az egy napos NEXT Hungary tematikus workshopsorozatunkon a résztvevők célzott karrier-orientációs reflexió mellett betekintést nyerhetnek a munkaerőpiaci trendekbe, elsajátíthatják a szakmai márkaépítés alapelveit, továbbá játékos gyakorlatokon keresztül fejleszthetik álláskeresési technikáikat.

A program következő témákkal foglalkozik: munkaerőpiaci áttekintés, álláskeresési praktikák önmagunk pozícionálása a munkaerőpiacon, a versenyképes önéletrajz és kísérőlevél, valamint felkészülés az állásinterjúra.

Bővebb információ:

https://ngcuk.ntk.hu/next-hungary/?fbclid=IwAR3zA4Sm7EyQE0b8V8Orj6n50h_qrHE0eMkD2mTZNiwcRDC6sCkWRW-xx_M