Menü Bezárás

A Talent Kapital Hungary keretében 2024. április 19-én Londonban, a Liszt Intézet – Magyar Kulturális Központban egész napos rendezvénnyel várja a Nemzeti Tehetség Központ magyar fiatalokat.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mely ide kattintva érhető el.

Inspiráló beszélgetésekkel készülünk: szó lesz a „Haza és szolgálat” vagy a „Háborúk, járványok, klímaváltozás” témaköréről, körbejárjuk a kérdést: „Családod a sorsod?”, de a mesterséges intelligencia szerepéről, a pénz mítoszairól, a karrierépítésről és a tehetséges fiatalokat foglalkoztató dilemmákról is hallhatnak beszélgetéseket az érdeklődők.

A Talent’s Talk-on olyan szakemberek is megosztják a gondolataikat, mint Nagy-Vargha Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár; Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója, a Design Terminal vezetője és a MOME alapítványi elnöke; Kozma-Vízkeleti Dániel, család-pszichoterapeuta; Mártonffy Balázs, az NKE John Lukacs Intézet kutatásért felelős igazgatója; Keleti Arthur, kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja alapítója. Az elismert hazai szakértők mellett a Talent Kapital Hungary mentoráltjai is részt vesznek a beszélgetésekben.

A zenei produkciókról a Talentum Hungaricum program díjazott tehetségei gondoskodnak. Az eseményen minden érdeklődő fiatalt szívesen látunk, aki nyitott a tapasztalatcserére és tudásmegosztásra.