Menü Bezárás

Határon átnyúló online workshopokat szervez a Nemzeti Tehetség Központ a
Minősített Tehetséggondozó Műhelyek (MTM) közreműködésével.

Az online térben megvalósításra kerülő workshopok során az abban közreműködő MTM-ek bemutatják tehetséggondozó jó gyakorlataikat és az intézményeikben működtetett tehetséggondozó rendszert az érdeklődő hazai és határon túli pedagógus kollégák, tehetséggondozó szakemberek számára.

A workshopok arra is lehetőséget nyújtanak, hogy a Nemzeti Tehetség Központ bemutassa a határon túli érdeklődők számára a Nemzeti Tehetség Program és az NTK határon túli tehetséggondozó szakemberek, intézmények és tehetséggondozó szervezetek számára is elérhető programjait, műhelymunkákat, pedagógus-továbbképzéseket, felnőttképzési programokat és workshopokat.

Az első határon átnyúló workshop 2022. november 16-án került megrendezésre a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola MTM közreműködésével. Ezt követően további 6 alkalommal várhatók további workshopok a Győri Szakképzési Centrum Hild József Építőipari Technikum, a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium, a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola, a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon, a Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda, valamint a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola Minősített Tehetséggondozó Műhelyek szervezésében.