Menü Bezárás

A tehetséges fiatalok támogatása a saját jövőnkbe való befektetés

2022. március 11.

A Nemzeti Tehetség Központ 3 gyakornok kollégát keres a „Londoni Tehetség Központ” projektjébe PR és Marketing gyakornok, Digitális Marketing gyakornok és Tehetségfejlesztő gyakornok területekre. Jelentkezni 2022. március 27-ig lehet.

Nemzeti Tehetség Központnál elkötelezettek vagyunk, hogy az általunk megvalósított projektekben olyan programok kerüljenek meghirdetésre, amelyek aktívan fejlesztik a külföldön tanuló fiatal magyar tehetségek karrierjét és értékes szakmai tapasztalatot biztosítanak a pályakezdők számára. A „Londoni Tehetség Központ” projekt második alkalommal hirdeti meg NEXT Gyakornoki és Pályakezdő programját!

A programban kiválasztott pályakezdő munkatársaink aktívan részt vesznek programjaink tervezésében és megvalósításában. Nálunk ne a hagyományos adminisztratív feladatkörökre számíts! Személyre szabottan alakítjuk ki gyakornokaink felelősségi körét és támogatjuk szakmai és egyéni fejlődésüket a munkahelyi kihívások teljesítésében.

Amennyiben szívügyed, hogy értéket teremts, könnyedén mozogsz a közösségi média különböző felületein és szívesen osztasz meg másokkal hasznos információkat, akkor ezt a programot Neked találtuk ki! Csatlakozz hozzánk és bővítsd nemzetközi kapcsolatrendszered, valamint munkaerőpiaci ismereteidet a Nemzeti Tehetség Központ NEXT Gyakornokaként!

Részletek a jeletkezésről:

https://ngcuk.hu/next-gyakornoki-felhivas/