Menü Bezárás

A Nemzeti Tehetség Központ pályázatot hirdet 10-20 év közötti fiataloknak, akik klasszikus balett, nép-, vagy kortárs tánc tehetségüket egyéni, vagy különböző formációk kategóriában kívánják fejleszteni, kibontakoztatni.

A Talentum Hungaricum -Tánc program pályázata most is kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a tehetséges fiatal táncművészek megmutassák tehetségüket, és továbbfejlesszék szakmai tudásukat. A pályázat támogatja a fiatalok nemzetközi karrierjének építését, és hozzájárul a magyar táncművészeti kultúra gazdagításához.

A pályázat célkitűzése a hazai, vagy külhoni magyar 10-20 éves fiatal táncművészek, együttesek kiemelkedő fiatal művészeinek szakmai támogatása mellett az, hogy lehetőséget adjon számukra a belföldi és nemzetközi bemutatkozásra is. A támogatás személyre szabott mentorálást biztosít, lehetőséget ad táncművészeti, művészeti menedzsment workshopokon való részvételre, továbbá rangos hazai és külföldi fellépési lehetőségeket is ajánl.

Tánc program pályázatban való részvételhez a Pályázati kiírás alapján elkészített dokumentumok és a jelentkezési űrlap kitöltése és leadása szükséges 2024. január 31-ig. Minden jelentkező csak egy egyéni, vagy egy formációs pályázattal jelentkezhet. A programzárást követően a Nemzeti Tehetség Központ 15 napon belül írásbeli, elektronikus értesítést küld az elbírálásáról és közzéteszi a sikeres pályázók listáját.

A jelentkezés határideje: 2024. január 31. (szerda) 23:59

>> Talentum Hungaricum Tánc pályázat – Jelentkezési felület <<

A pályázat benyújtásához szükséges további információk a Pályázati kiírásban érhetők el.

Pályázati kiírás

Adatkezelési tájékoztató