Menü Bezárás

Dr. Papp Zsófia a Nemzeti Tehetség Központ új ügyvezetője

2021. április 15-től dr. Papp Zsófia a hazai tehetséggondozás területén működő Társaság ügyvezetője. Az új ügyvezető feladata a Központ irányítása és folyamatos fejlesztése, a tehetséggondozás hazai és nemzetközi népszerűsítése lesz.

Dr. Papp Zsófia a Nemzeti Tehetség Központ (NTK) létrejötte óta a Társaság jogi, humánerőforrás és nemzetközi kapcsolatok igazgatójaként dolgozott és itt ismerkedett meg közelebbről a tehetséggondozó szervezetek működésével. A Társaság kollégáival a kezdetektől együttműködve közösen munkálkodik az NTK tehetséggondozás területén betöltött szerepének kialakításában; a jövőben immár ügyvezetőként épít a korábban lefektetett alapokra, értékekre, az operatív és szakmai kollégák munkájára.

Az új ügyvezető a jogi egyetem elvégzését követően banki, európai uniós és nemzetközi jogi területen dolgozott, majd a Magyar Igazságügyi Akadémia nemzetközi kapcsolatok osztályát vezette.

A Nemzeti Tehetség Központ csapatához 2019 szeptemberében csatlakozott.

Az NTK-nál a Nemzeti Tehetség Program célkitűzéseit és a tehetségsegítő tevékenység által teremtett lehetőségeket és programokat tekinti a folytatás, így saját munkája kiindulópontjának.

„Komoly elismerésnek tartom, hogy a szervezetben betöltött korábbi vezetői pozícióm után, most a Társaság irányításával bíztak meg. Sosem titkoltam, hogy milyen közel áll a szívemhez a Nemzeti Tehetség Központ és az a munka, amit itt folytatunk. Az a küldetésem, hogy ezt a sikerességet tovább vigyem és friss energiát hozzak a Központ életébe. Hiszem, hogy a tehetséggondozás területén még sosem volt olyan fontos a tiszta vízió és az, hogy milyen értékeket képviselünk, mint a mostani időkben. Ez egyértelmű a csapatunknak is: amellett tettük le a voksunkat, hogy a tehetség a legfontosabb érték, és ez vezérel minket a munkánk során.”