Menü Bezárás

Küldetésünk a fiatal tehetségek felismerésének segítése, a tehetséggondozás és a tehetségek kibontakozásának támogatása. Mentorálunk és közösséget építünk, kutatásokat végzünk és szakmai programokat valósítunk meg.  

A Nemzeti Tehetség Program keretében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával segítjük a fiatal tehetségeket és végigkísérjük őket a tehetség útján.  

Programjainkban a mentoráltak száma idén meghaladta a 6000 főt, akiket több mint 2000 mentor támogatott csaknem 160.000 órában. 

A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek hálózatában a tehetséggondozó pedagógusokat és a tehetséges fiatalokat támogatjuk képzésekkel, eszközökkel, ösztöndíjjal. A Snétberger Zenei Tehetség Program középpontjában a különleges zenei tehetséggel rendelkező hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozása áll. A START programcsaláddal azokat a készségeket fejlesztjük, amelyek a vállalkozói gondolkodásmódot inspirálják. A lehetőségektől távolabb élő fiatalok felkarolására fókuszáló Tanítsunk Magyarországért program a kortárs mentorálást tűzte zászlajára. A Talentum Hungaricum programban a zenei tehetségek mellett a tehetséges táncosokat is támogatjuk kibontakozásukban. A Talent Kapital Hungary a külföldön élő tehetségek hazai ökoszisztémához való kapcsolódását segíti. A Moholy Nagy Művészeti Egyetemmel közös projektünk, a Tiéd a Holnap! a hátrányos helyzetű kreatív tehetségek egyetemi továbbtanulást támogatja. 

A Tehetségbarát Önkormányzat díjjal, a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjjal, valamit az OKTV “Kiváló versenyfelkészítő” díjjal a tehetséggondozás legfontosabb szereplőit ismerjük el. 

Köszönjük minden partnerünknek, a pedagógusoknak, mentoroknak, hogy motivációt és személyre szabott fejlesztési lehetőségeket, támogatást adnak a diákok tanulmányaihoz, készségfejlesztéséhez, orientációjához és a sok ezer tehetséges gyermeknek és szüleiknek azt a bizalmat, amely végigkísérte az idei évet. 

2024-ben is számos izgalmas lehetőséggel várjuk a fiatalokat! Menjünk tovább közösen a TEHETSÉG ÚTJÁN!