Menü Bezárás

A Londoni Tehetség Központ idén tavasszal is meghirdette nagysikerű Mentorprogramját!

Ismét meghirdette a Londoni Tehetség Központ mentorprogramját. A programmal célunk az, hogy a külföldön tanulmányokat folytató magyar hallgatókat olyan személyes tanácsadással lássuk el, amely a későbbiekben, az egyetem befejezése után elősegíti, hogy Magyarországon folytassák szakmai karrierjük építését, illetve támogatja őket szakmai és személyes fejlődéseikben. 

A Mentorprogramban a külföldön tanuló magyar hallgatókat összekötjük Magyarországon élő sikeres vállalatvezetőkkel, menedzserekkel, szakterületek példaképeivel, akik külföldi tanulmányaik, vagy hosszabb-rövidebb külföldi munkavállalásuk után Magyarországot választották (újra) karrier- és életépítésük terepéül. A mentorálás alatt a résztvevők különféle tanulmányi-, pályaválasztási-, munkakeresési- és karriertervezési dilemmákat definiálnak és ezekre megoldási módszereket és terveket dolgoznak ki. A mentoráltak eközben a mentorok dolgos mindennapjaiba, szokásaiba, életútjába, gondolkodásmódjába és iparági szektorába is betekintést nyernek. Fókusztémák segítségével egy mentorálási ívet határozunk meg, amin célszerű végigmenni, de a beszélgetés folyamán a mentor és mentorált szabadon választhat, hogy mire helyezi a fókusz(ok) súlypontját.

A 2021-es Mentorprogramban 21 mentor és 21 mentorált vesz részt. Az idei mentoraink az akadémia, startup, nagyvállalat és közigazgatás területén dolgoznak. Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a program jó híre miatt a mentorok többsége maga jelentkezett mentornak, köztük a KKM egyik helyettes államtitkára is.