Menü Bezárás

Snétberger Zenei Tehetség Központ jubileumi koncertje

Helyszín: Zeneakadémia 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8.

Időpont: 2021. július 27., 19:00 óra

„Többféle tehetség létezik. Nekem az igazi tehetség az, aki folyamatosan, szorgalommal fejlődik. A kulcs az önfejlesztés képessége, a megújulás képessége. A tehetség különleges adomány, de a környezetének kell tudnia kezelnie ezt a helyzetet és segítséget kell nyújtania a kiteljesedéshez. Ezért fontos, hogy támogassuk egymást, és támogassuk a fiatal tehetségeket.”

Snétberger Ferenc

alapító-művészeti igazgató

Az iskola növendékei 10 éve léptek először színpadra, közülük többen ma már a legfiatalabbakat tanítják. Idén a központ egykori és jelenlegi növendékei, tanárai közösen szólaltatnak meg különleges műveket az alapító-művészeti igazgató Snétberger Ferenc válogatásában. Klasszikus, barokk és romantikus zeneművek mellett kortárs szerzők darabjai, jazz, improvizáció alkotják az este programját.

Határainkon innen és túlról érkező hátrányos helyzetű, különleges zenei tehetségek 10 éve kapnak személyre szabott jazz- és klasszikus zenei képzést a Balaton-felvidéki, felsőörsi központban.

Az elmúlt egy évtizedben többszáz nehéz helyzetű fiatalnak adtunk lehetőséget arra, hogy kibontakoztathassa, fejlessze egyedi képességét és olyan jövőt lásson maga előtt, amely előre viszi. A kemény munkával elért siker az övék, mi pedig mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy szép út áll előttük. Európa szerte is egyedi oktatási programunk sikeresnek bizonyul: tanulóink 90%-a tovább tanul.

A 12-22 éves fiatalok nagy része rangos konzervatóriumokban és zeneművészeti egyetemeken folytatják tanulmányaikat. Egy a közös bennük: mind szeretnének jó zenészek, jó zenetanárok lenni, a zene élvezetére nevelni kortársaikat, az utánuk következő generációkat. Szeretnék tehetségüket kibontakoztatni, a megszerzett tudással másoknak is örömöt adni és azzal az életben boldogulni.

Regisztráció:

A jegyek korlátozott számban elérhetőek! A fennmaradó helyeket a regisztráció sorrendjében osztjuk ki.

Regisztrációs határidő: 2021. július 21. 12 óra

A koncerten történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Adományát örömmel fogadjuk!

Kérjük támogassa a Snétberger Alapítvány munkáját!

Forint számlaszám: ERSTE HUF 11600006-00000000–83323322

IBAN account number: ERSTE EUR HU03 11600006-00000000-83323360

A befolyt összegeket diákjaink képzésére, utazására, élelmezésére, hangszereik javíttatására fordítjuk!

EnglishFrenchGermanHungarianSpanish